All-in-one web analytics.

Fàcil i agradable analytics. El seguiment dels seus usuaris viatge, replay sessions, recollir heatmaps i molt més.

Analytics

Bona i bona a la recerca d'analytics

Alguna vegada t'has sentit com el que ha massa informació al davant de tu i no saps què vol dir? Estem proporcionant-li un neta i senzilla interfície fàcil d'entendre analytics.

El comportament dels visitants

Entendre els seus usuaris

La comprensió dels seus usuaris és clau per aprendre a millorar el vostre lloc web. Fes cada visitants camí i el que estan fent en el seu lloc sense intrús són de privacitat.

Encriptació de dades

Temps real visitant analytics

Curiositat per veure en temps real les dades? Es pot comprovar com molts usuaris en línia, els dispositius que són els més populars i quines pàgines són més accessibles.

Privacitat

Mai venem la vostres dades, que el té!

Per què vols aconseguir un servei com aquest respecte quan Google analytics està disponible? Les seves dades perquè matèria, mai no ens hem de vendre les seves dades i que estan en ple control de la mateixa. Podeu suprimir-la en qualsevol moment!

Sessió de gravació

Rècord & reproduir els visitants sessions

Això és simplement la millor manera de veure una visitants viatge al llarg de la seva pàgina web. Què hi fan clic, on anem i què els agrada i no ho entenc. Vostè pot reproduir les seves sessions i veure exactament el que van fer.

Heatmaps

Heatmaps de seguiment

Heatmaps és molt fàcil d'utilitzar funció per posar a prova les pàgines del vostre lloc web i a entendre quines parts són les més utilitzades per una col·lecció d'usuaris al vostre lloc web.

Quines altres persones estan dient

Testimonis de persones que han utilitzat el nostre producte.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Nunc a nisi vel arcu placerat gravida. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est, ornare ex. Vivamus ue ex no orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est, ornare ex. Vivamus ue ex no orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ornare ex. Vivamus ue ex no orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Triar el pla perfecte per a tu.

Recollir i obtenir el seu pla basant-se en les seves necessitats.

Free

Lliure
 
  • 5 Llocs web
  • 300K Pàgines vistes per mes, per web
  • 0 Els Visitants Esdeveniments De Seguiment per mes, per web
  • 0 Sessions De Repeticions per mes, per web
  • 3 Llocs Web Heatmaps
  • 5 Seguiment D'Objectius
  • Correu electrònic mensual informes
  • Equips
  • No Hi Ha Anuncis
Triar pla