Të gjitha-në-një web analytics.

E lehtë dhe miqësore analytics. Gjurmët tuaj të përdoruesit udhëtim, sërish seanca, të mbledhë heatmaps dhe më shumë.

Analytics

E mirë dhe të mirë në kërkim analytics

A keni ndjerë ndonjëherë sikur ju keni shumë informacione në frontin e ju dhe nuk e di se çfarë do të thotë? Ne jemi të siguruar ju me një të pastër dhe ndërfaqe të thjeshtë me të lehtë për të kuptuar analytics.

Sjellja e vizitorëve

Të kuptojnë përdoruesit tuaj

Të kuptuarit përdoruesit tuaj është çelësi për të mësuar se si për të përmirësuar faqen tuaj te internetit. Kontrolloni çdo vizitorët rrugë dhe çfarë ata janë duke bërë në faqen tuaj pa intruding ata janë të privatësisë.

Realtime të dhënave

Realtime vizitor analytics

Kurioz për të parë realtime e të dhënave? Ju mund të kontrolloni dhe si shumë përdorues janë online, të cilat mjete janë më të popullarizuara dhe çfarë faqet janë më të arrihen.

Privacy

Ne nuk shesim të dhënat tuaja, ju vetë atë!

Pse do të ju të merrni një shërbim si ky krahasim, kur Google analytics është në dispozicion? Të dhënat tuaja, sepse çështje, ne nuk shesim e të dhënave tuaja, dhe ju jeni në kontroll të plotë të saj. Ju mund të fshini atë në çdo kohë!

Seanca e regjistrimit

Rekord & sërish seancat e vizitorëve

Kjo është thjesht mënyra më e mirë për të parë një vizitorët udhëtim në të gjithë faqen tuaj te internetit. Çfarë ata klik, ku jeni duke shkuar dhe atë që u pëlqen dhe nuk e kuptojnë. Ju lehtë mund sërish seancave të tyre dhe të shoh saktësisht se çfarë ata bënë.

Heatmaps

Heatmaps ndjekja e

Heatmaps është një shumë e lehtë për t'u përdorur funksion për të testuar nga faqet në web faqen tuaj dhe për të kuptuar cilat pjesë janë më të përdorur nga një koleksion i përdoruesve në faqen tuaj te internetit.

Çka njerëzit e tjerë janë duke thënë:

Deshmitare nga njerëzit që kanë përdorur produktin tonë.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Nunc në nisi mirë arcu placerat gravida. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin interesit në, ornare ish. Vivamus be ex jo orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin interesit në, ornare ish. Vivamus be ex jo orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ornare ish. Vivamus be ex jo orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Zgjidhni plan të përkryer për ju.

Të marr dhe për të marrë tuaj të planit bazuar në nevojat tuaja.

Free

I lirë
 
  • 5 Faqet e internetit të
  • 300K Pageviews për një muaj, në faqen e internetit
  • 0 Vizitorët Ngjarjet Ndjekja E për një muaj, në faqen e internetit
  • 0 Seanca Replays për një muaj, në faqen e internetit
  • 3 Faqet E Internetit Të Heatmaps
  • 5 Gjurmuar Qëllimet
  • Mujore raportet Email
  • Ekipet
  • Nuk Ka Reklama
Zgjidhni planin