Kabeh-ing-siji analytics web.

Gampang lan loropaken analytics. Trek kedhaftar lelampahan, replay mau, ngumpulake heatmaps & liyane.

Analytics

Apik & apik looking analytics

Wis sampeyan tau felt kaya sampeyan duwe kakehan informasi ing ngarepe sampeyan lan ora ngerti apa iku tegese? Kita nyediakake sampeyan resik lan prasaja antarmuka karo gampang kanggo ngerti analytics.

Pengunjung prilaku

Ngerti kedhaftar

Pangerten kedhaftar tombol kanggo learning carane kanggo nambah website. Priksa saben pengunjung path lan apa sing dilakoni ing situs tanpa intruding lagi privasi.

Realtime data

Realtime pengunjung analytics

Curious kanggo ndeleng realtime data? Sampeyan bisa mriksa lan carane akeh kedhaftar online, kang piranti sing paling populer lan apa kaca-kaca sing paling diakses.

Privasi

Kita tau ngedol data, sampeyan dhewe iku!

Kenging punapa sampeyan njaluk layanan kaya iki dibandhingake nalika Google analytics kasedhiya? Amarga data inggih, kita tau ngedol data lan sing ing lengkap kontrol saka iku. Sampeyan bisa mbusak ing sembarang wektu!

Sesi ngrekam

Ngrekam & replay pengunjung mau

Iki mung cara paling apik kanggo ndeleng pengunjung lelampahan saindhenging website. Apa padha klik, ngendi padha lagi arep lan apa padha kaya lan apa ora ngerti. Sampeyan bisa kanthi gampang muter maneh sing mau lan ndeleng persis apa padha nindakake.

Heatmaps

Heatmaps ranging

Heatmaps iku banget gampang kanggo nggunakake fitur kanggo nyoba metu kaca ing website lan ngerti kang bagean sing paling digunakake dening koleksi pangguna ing situs web.

Apa wong sing matur

Paseksen saka wong sing wis digunakake produk kita.

Piranti ipsum dolor sit amet, ndelok ® adipiscing elit. Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Nunc ing mung vel arcu placerat gravida. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est ing, ornare ex. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac mung. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est ing, ornare ex. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac mung. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Piranti ipsum dolor sit amet, ndelok ® adipiscing elit.Ornare ex. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac mung. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Pilih rencana sampurna kanggo sampeyan.

Pick lan njaluk rencana adhedhasar kabutuhan.

Free

Free
 
  • 5 Situs web
  • 300K Pageviews saben sasi, saben website
  • 0 Pengunjung Acara Ranging saben sasi, saben website
  • 0 Mau Replays saben sasi, saben website
  • 3 Situs Web Heatmaps
  • 5 Dilacak Gol
  • Saben wulan laporan Email
  • Tim
  • Ora Iklan
Pilih rencana