Сите-во-едно web analytics.

Лесен и пријателски analytics. Следете го вашиот корисници патување, реприза сесии, се соберат heatmaps и повеќе.

Analytics

Добар и добар изглед analytics

Дали некогаш сте се почувствувале како имате премногу информации пред вас и не знам што тоа значи? Ние сме обезбедување на вас чист и едноставен интерфејс со лесно да се разбере analytics.

Посетителот однесување

Разберете го вашиот корисници

Разбирање на вашиот корисниците е клучот за учење како да се подобри вашиот веб-сајт. Проверете секој посетители пат и се она што се прави на вашиот сајт, без intruding тие се приватност.

Реално податоци

Реално посетител analytics

Љубопитни да видите реално време на податоци? Можете да ја проверите и колку корисниците се на интернет, кои уреди се најпопуларните и она страници се повеќето пристапи.

Приватност

Ние никогаш не ги продаваме вашите податоци, ќе се поседува!

Зошто би се добие некоја услуга како и оваа, во споредба кога Google analytics е на располагање? Бидејќи вашите податоци прашања, ние никогаш не ги продаваме вашите податоци и ќе се во целосна контрола на тоа. Можете да ги избришете во секое време!

Сесија за снимање

Рекорд & реприза посетители сесии

Ова е едноставно најдобар начин да се види на посетителите патување низ вашиот веб-сајт. Она што тие го кликнете, каде што тие се случува и она што им се допаѓа и не се разбере. Лесно можете да го повторувате своите состаноци и да се види токму она што тие го направија.

Heatmaps

Heatmaps следење

Heatmaps е многу лесен за употреба функција за да пробате страници на вашиот сајт и да се разбере кои делови се најчесто користени од страна на збирка на корисници на вашиот веб-сајт.

Она што другите луѓе се велејќи:

Сведоштва од луѓе кои се користат на нашите производи.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent finibus vestibulum порта. Sed id ерос quam. Nunc на nisi vel arcu placerat gravida. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin во est, ornare екс. Vivamus еу екс не orci condimentum placerat ac ac nisi. Нам velit libero, hendrerit биографија auctor eget, congue ut анте.

Praesent finibus vestibulum порта. Sed id ерос quam. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin во est, ornare екс. Vivamus еу екс не orci condimentum placerat ac ac nisi. Нам velit libero, hendrerit биографија auctor eget, congue ut анте.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ornare екс. Vivamus еу екс не orci condimentum placerat ac ac nisi. Нам velit libero, hendrerit биографија auctor eget, congue ut анте.

Изберете совршен план за вас.

Ги собереш и да добиете вашиот план врз основа на вашите потреби.

Free

Слободни
 
  • 5 Веб-сајтови
  • 300K Pageviews по месец, по веб-сајт
  • 0 Посетителите Настани Следење по месец, по веб-сајт
  • 0 Седниците Replays по месец, по веб-сајт
  • 3 Веб-Сајтови Heatmaps
  • 5 Следи Цели
  • Месечен е-Маил извештаи
  • Тимови
  • Нема Реклами
Изберете план