Sadaya-di-hiji web analytics.

Panggampangna tur friendly analytics. Lagu sunda anjeun lalampahan, talaga sesi, ngumpulkeun heatmaps & more.

Analytics

Alus & alus néangan analytics

Geus kungsi ngarasa kawas anjeun geus loba teuing informasi nu di hareup anjeun jeung teu nyaho naon eta hartina? Urang nyadiakeun anjeun beresih jeung interface basajan jeung gampang ngarti analytics.

Paripolah nu nganjang

Ngarti pamaké anjeun

Pamahaman anjeun pamaké nyaéta konci pikeun diajar kumaha carana ningkatkeun website anjeun. Mariksa unggal datang jalur jeung naon anu maranéhanana ngalakonan dina loka anjeun tanpa intruding maranéhanana geus privasi.

Data Realtime

Realtime nganjang analytics

Panasaran nempo data realtime? Anjeun bisa mariksa jeung kumaha loba pamaké online, nu alat anu paling popular jeung kaca naon anu paling diaksés.

Privasi

Urang kungsi ngajual data anjeun, anjeun sorangan eta!

Naha bakal anjeun meunang hiji layanan kawas ieu dibandingkeun lamun Google analytics geus sadia? Sabab data anjeun urusan nu, urang kungsi ngajual data anjeun jeung anjeun keur dina kadali pinuh tina eta. Anjeun bisa mupus eta iraha wae!

Sidang rekaman

Catetan & talaga datang sesi

Ieu téh saukur kalawan cara anu pangalusna pikeun nempo datang lalampahan sakuliah website anjeun. Naon anu maranehna malik, ti mana maranéhanana geus bade jeung naon maranéhanana kawas jeung teu ngarti. Anjeun bisa kalayan gampang talaga maranéhanana sesi jeung nempo persis naon anu maranéhanana teu.

Heatmaps

Heatmaps tracking

Heatmaps pisan gampang make ciri pikeun nguji kaluar kaca dina ramatloka anjeun jeung ngarti nu bagian nu paling dipaké ku kumpulan sunda dina website anjeun.

Naon jalma sejen nyebutkeun

Testimonials ti jalma nu geus dipaké produk urang.

Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipiscing elit. Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Nunc di nisi vel arcu placerat gravida. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est dina, ornare urut. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Praesent finibus vestibulum porta. Sed id eros quam. Proin lacinia ipsum porttitor, sollicitudin est dina, ornare urut. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipiscing elit.Ornare urut. Vivamus eu ex non orci condimentum placerat ac ac nisi. Nam velit libero, hendrerit vitae auctor eget, congue ut ante.

Milih rencana sampurna pikeun anjeun.

Nyokot jeung meunangkeun rencana anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

Free

Bébas
 
  • 5 Situs web
  • 300K Pageviews per bulan, per website
  • 0 Datang Kajadian Tracking per bulan, per website
  • 0 Sesi Replays per bulan, per website
  • 3 Situs Web Heatmaps
  • 5 Dilacak Gol
  • Bulanan Email laporan
  • Tim
  • No Iklan
Milih rencana